Червено цвекло с червено зеле

29/04/2018
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно. Зелето и цвеклото се почистват и се настъргват на ренде.

Нарязаният лук се пържи в загрятото олио на умерен огън до зачервяване.

Добавят се настърганото зеле и цвекло. Разбърква се всичко много добре.

Подправят се със сол и оцет.

Долива се 1 ч.ч. студена вода и се задушава за 20-25 минути.

Разпределя се на порции и се поръсва с нарязани на едро орехи и пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар