Осмянка за мезе

29/04/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо727
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете осмянката на средни парчета.

Сложете да се запържва в тенджера с малко олио, прибавете и кафена чашка вода, докато си пусне своята мазнина и не загори.

Пържете осмянката и бъркайте на моменти. Като започне леко да се зачервява, прибавете нарязания лук отново разбъркайте.

Преди да изключите котлона, сипете и [царевицата с подправките. Оставете да се овкусят за около 5 минути и изключете.

Разсипете в чинии и веднага настържете кашкавал, за да се разтопи.

Декорацията е по ваш избор.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар