Агнешки Дреболии с Гъби и Ориз на Фурна

03/05/2018
Сергей Анчев
отСергей АнчевЧирак10122253
Приготвяне60 мин.
Готвене50 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 486
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите се нарязват на едро и се сваряват в 1 литър подсолена вода 1 час. След това се изваждат от бульона и се нарязват на парченца.

В мазнината леко се задушават нарязаните на филийки гъби. Прибавят се нарязаните на ситно чушлета, зелен лук, чесън и джоджен.

Добавят се оризът и черният пипер. Обърква се добре, за да се поемат ароматите.

Всичко, заедно с дреболиите, се поставя в подходяща тавичка и се обърква с 4 ч.ч. бульон. Престоява във фурната 40-50 минути на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар