Свинска пача по руски

30/12/2012
"Свинска пача, както я приготвят в Русия! На ценителите - да им е сладко "
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 352
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - от прясно заклано животно
  • сол
  • черен пипер
  • лук - нарязан
  • дафинов лист - 1 - 2 броя
  • джинджифил - парченце (исиот)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото, което ще използвате за пачата, на парченца. Залейте го в дълбок съд с вода да се покрие и го оставете да ври.

От време на време отпенвайте. Добавете сол, черен пипер, нарязан лук, дафинов лист, парченце джинджифил и варете около 1-2 часа.

Щом свинското омекне, снемете от котлона и прецедете пачата. Сложете месото в продълговата или обла чиния, украсете с резени лимон, варени моркови и цвекло.

Залейте с бульона и оставете на студено да се стегне. Може да поднесете свинската пача по руски с кисели краставички и украса по избор.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

люси
люси
07.12.2013 15:40
това изобщо не се прави така,ако говорим за руски холодец
1
0
евгений
евгений
30.12.2012 20:16
ние правим студена пача от свинска глава и я ядем с хрян
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв