Рибена супа от лаврак

06/05/2018
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"Вкусна рибена чорба за лакомници "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо366
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лаврака почистваме и измиваме. Поставяме го в уред за готвене на пара или поставяме рибата в тенджера с подсолена вода, да се свари.

Изчакваме да изстине и почистваме от костите. Бульона прецеждаме. Лука почистваме и нарязваме на ситно, а моркова почистваме и настъргваме на ренде.

Запържваме в олио лука за няколко минути, след това добавяме и моркова. Добавяме бульона от рибата и самата риба, вече почистена.

Нарязваме и пресните подправки джоджен, целина, девесил и вегетата. Ако е нужно добавяме и вода.

Овкусяваме с черен пипер и лимон. След 10 минути супата е готоваподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар