Крехки агнешки джоланчета на бавен огън

06/05/2018
Таня
отТаняМастър Шеф118812416373
"Нека бавно си се пекат джоланчетата, то и на бирата ѝ трябва време да изстине "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо127
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешки джолан - 2 бр.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1.ч.л.
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • джоджен
  • вода - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките джоланчета поръсваме със солта. В купичка си изсипваме олиото, прибавяме червения пипер и джоджена. Джоджена може да е пресен, може и сух.

С тази смес намазваме джоланите от двете страни.

Поставяме в тава, наливаме водата и прибираме във фурната. Печем на бавен огън за около три часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар