Агнешко месо по гергьовски

06/05/2018
Таня Левенова
отТаня ЛевеноваПомощник Готвач207623331
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо264
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо отначало запържвате леко. След това за по-бързо го сварявате в тенджера под налягане.

Когато месото е готово го прехвърляте в тава. В тавата доливате 1ч от бульона и запичате месото за 20 минути.

През това време запържвате нарязаните гъби, след това кромида и накрая
пресния лук и чесън.

Добавяте и нарязания на едро спанак. Щом той се свие достатъчно изсипвате ориза.

Той се запържва до прозрачност. Овкусявате сместа с подправките, разбърквате и я изсипвате в тавата с месото.

Разбърквате хубаво и печете ястието на 180 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар