Агнешки Дроб на Фурна

07/05/2018
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф109711315162
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо150
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки черен дроб - 400 г
  • зеленчуков микс - 1 пакет замразен
  • заквасена сметана - 200 г
  • зеленчуков бульон - 1 кубче
  • олио - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре черния дроб и го сваряваме във вода с бульона. След сваряването го нарязваме на филийки.

Зеленчуковия микс поставяме в тиган заедно със олиото. Оставяме така да се задуши за около 10-15 минути.

Прехвърляме всичко това в подходящ съд, нареждаме отгоре нарязаните филийки черен дроб.

В отделен съд разбиваме сметаната с малко вода и поливаме. Поставяме във фурната да се пече за около 20-25 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар