Вкусното мамино агнешко

08/05/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене300 мин.
Общо330 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо818
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на порции. Обелете лука, морковите и гъбите. Нарежете ги на подходящи парчета.

Наредете агнешкото месо в дълбока тава. Овкусете го обилно с подправка за агнешко месо. Върху месото подредете зеленчуците и гъбите. Налейте вода до средата на тавата.

Ако месото е по-тлъсто, каквото е в случая, не е необходимо да се добавя мазнина. Завийте плътно тавата с алуминиево фолио.

Сложете тавата във фурна на печка с дърва. Печете около 5 часа на умерена температура.

Агнешкото месо става изключително вкусно!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар