Домашни брускети

05/01/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
"Щастието е в простите неща и добрата храна!"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 799
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете по-стари багети на тънки филии под наклон на ножа.

От всички сушени подправки, съвсем малко балсамов оцет и повечко зехтин направете рядък дресинг.

Натъркайте филийките със скилидки чесън. С помощта на четчица намазвайте всяка брускетка с дресинга и запечете филиите върху тиган или във фурна.

Тези домашни брускети са много вкусни със сушени домати, салам и сирена.подобни рецепти тук

5 5
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Моето име
Моето име
01.12.2013 21:15
А ако желаете да наблегнете на чесновия аромат, запечете скилидките чесън както са с люспите - ароматът се запазва, а чесънът омеква като масло и с него се мажат филийките, преди да се запекат.
1
0
Светльо
Светльо
07.01.2013 20:01
Много вкусно се получиха така брускетите - благодаря и поздрави за сайта!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв