Бърза разядка с тиквички

11/05/2018
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"Толкова бързо се приготвя, че питието няма да има време за изстине "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 739
  • Преглеждания за месеца588
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът /необелени/ се пекат, след това се белят и се кълцат на много ситно.

Тиквичките се белят и варят за около 10 минути в кипнала подсолена вода да поомекнат.

След това се кълцат на много ситно. Може и в кухненски робот, но трябва да се усещат.

В купа се смесват лукът, чесънът, ситно нарязаният копър, настърганото сирене, тиквичките, /но без водата, която си пускат/, киселото мляко.

Всичко се разбърква добре и разядката е готова.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар