Брауни с орехи в халогенна фурна

13/05/2018
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаГотвач122411821
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с тел със захарта за малко.

Шоколадовата глазура и маслото се разтапят на водна баня и се добавят.

Прибавят се и всички останали съставки за блата и хубаво се разбърква.

Изсипва се в подходяща тавичка (намаслена и поръсена с малко брашно на дъното) част от сместа, поръсва се с малко орехи, пак малко смес и орехи. Завършете със смес, за да може да не се виждат орехите.

Ползвайте тава, която ще влезе в халогенната фурна. Поставя се върху скаричката, за да може да минава въздухът и под тавата.

Пече се на 180°C за 25 мин.

Приготвяне на заливката става, като на водна баня се разтапят шоколадът, маслото, захарта и млякото.

Блатът се залива топъл и се оставя да изстине.

Нарязва се на квадратчета.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар