Салата Трикольори

Владка ПанайотоваВладка Панайотова
Иноватор
1432391401624
Салата Трикольори1 / 2
13/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 500г
  • червено цвекло - 500г
  • моркови - 3 - 4 бр
  • копър - 1 ч.л.
  • зелен лук - пера
  • Дресинг
  • чесън - 2 скилидки
  • олио - 6 с.л.
  • малинов oцет - или винен
  • горчица - 1 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се реже на по-малки парчета и се вари във вряща подсолена вода 15 минути, без да е похлупен съдът. Отцежда се и се охлажда.

Морковите и цвеклото се обелват и се настъргват.

Разбъркват се моркови и цвекло със зеления фасул.

Полива се с дресинга и се размесва добре. Престоява поне 15 минути преди сервиране.

Сервира се с копър и нарязани пера с лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: