Подгънати яйца на очи с чеснов сос

14/05/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1326135713354
"Любима класика, която ще намери място на всяка трапеза "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо529
  • Преглеждания за месеца528
  • Преглеждания за седмицата123
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган сипете малко вода, след като заври капнете малко оцет.

Счупете три или две от яйцата, зависи колко е голям тиганът ви.

Когато се забулят леко, с шпатула подгънете белтъка. Получава се като плик, другите яйца по същия начин.

Разбийте майонезата със млякото и малко чесън.

В чинии можете да сложите от соса за подложка или шприцовайте върху яйцата.

Отгоре поръсете с малко галета, соев сос и чесън.

По желание направете запръжка от олио и червен пипер.

Гарнирайте с домати.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар