Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Глазури»Айсинг за декорация на сладкиши

Айсинг за декорация на сладкиши

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Айсинг за декорация на сладкиши1 / 4
20/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Сладкишите са готови, време е за айсинг"

Необходими Продукти

  • белтъци - 1 бр.
  • лимонов сок - 2 - 3 капки
  • пудра захар - 200 - 250 г
  • хранителна боя
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъка с лимоновия сок на сняг.

Добавяме пудрата захар лъжица по лъжица, докато се образуват връхчета, които стоят изправени.

Когато добавяме лимоновия сок можем да разреждаме айсинга, а при добавяне на пудра захар да сгъстяваме.

Оцветяваме глазурата с хранителна боя.

Айсингът за декорация на сладкиши е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата! За първи път стана както трябва.
16.12.2022 18:34
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Получи се страхотно.
Мерси.
19.06.2018 12:40
1
1
Покажи всички подкоментари