Реване Вили

14/01/2013
Елица
отЕлицаНовак111
"И да не забравите да си запишете - на студен блат, горещ сироп се сипва - че иначе нищо няма да стане "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 321
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени.

Сместа се сипва в подмазнена тава и се пече в силна фурна 220 градуса. Оставя се да изстине.

Прави се сироп и още горещ са залива студения блат.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

5 9
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Nikol Boncheva
Nikol Boncheva
03.05.2013 15:57
Бързо и вкусно :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!