Баница от Лаваш с Кайма

21/05/2018
"Вместо с кори за баница - лаваш - кулинарен експеримент с изненадващо вкусен резултат "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо160
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на ситно. Изпържете го и добавете към него и каймата. Разбъркайте сместа в тигана и похлупете с капак.

Щом плънката стане готова /каймата трябва да промени цвета си/, подправете със сол и чубрица на вкус.

Разбийте яйцата в купа, добавите олиото и водата.

С получената смес намажете всяка кора.

Подредете баницата в тава, като редувате лаваша, плънка, лаваш, плънка до изчерпване но количеството.

Най-отгоре намажете с разбит жълтък.

Изпечете баницата в умерена фурна за около 35 минути.

 подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар