Зеленчуково руло с богата плънка

21/05/2018
Dora Grozeva
отDora GrozevaПомощник Готвач107262712
"Свежо, много леко и впечатляващо вкусно зеленчуково руло с богата плънка "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 887
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се почистват, обелват и се рендосват. Посоляват се с 1 ч.л. сол и се оставят за 30 минути.

Приготвя се плънката-крем - смесват се сирената, млякото, добавя се чесънът на паста и накрая копърът.

Зеленчуците се изцеждат, добавят се разбитите яйце и белтъци, рендосаният кашкавал, пармезанът, брашното и зелените подправки.

Върху намаслена хартия за печене в тавата от фурната се разпределя сместа и се поставя в предварително затоплена фурна до 200 градуса и се пече до приятен загар.

Изпечената зеленчукова платка се намазва с кремообразната плънка, отгоре се нареждат чедър-слайса и тънко нарязания бекон.

Завива се рулото и се оставя в хладилник за 2 часа, да стегне.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар