Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зеленчукова Супа»Царевична супа с нудълс и червен фасул

Царевична супа с нудълс и червен фасул

Владка ПанайотоваВладка Панайотова
Иноватор
1432401401684
Царевична супа с нудълс и червен фасул1 / 2
22/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лук - 2 стръка
  • чесън - 1 стрък
  • червен фасул - 250 - 300 г сух от консерва
  • домати - от буркан 1/4
  • олио - 5 с.л.
  • кориандър - 1/2 ч.л.
  • кимион - 3/4 ч.л.
  • люти чушки - 1 бр. суха
  • зеленчуков бульон - 2 бр. кубчета
  • нудълс - 1 пак. 65 г
  • царевица - 200 - 220 г
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват за около 1 минута в загрятото олио. Поръсват се с кориандър и кимион. Натрошава се чушката. Разрежда се с литър вода.

Добавят се доматите, предварително пасирани. Следват фасулът и царевицата и се оставя да ври поне 5 минути. Овкусява се с зеленчуковия бульон.

След пет минути се добавя нудълс /може да се замини с фиде или оризов нудълс/.

Готовата супа се подправя с лимонов сок в купичките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: