Пълнен свински врат

19/01/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
"Изключително вкусна и ефектно ястие, която може да приготвите за изискани гости, по специален повод или просто за да поглезите любимите си хора!"
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 753
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата68
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче. Поръсете местото отвсякъде със сол и черен пипер, скълцан чесън и го намажете с вино.

Докато месото престоява, запържете скълцаните ситно бекон, лук и гъби. Щом се запържат, ги овкусете с подправки.

Разпределете по дължината на месото плънката и завйте на руло, което трябва да завържете с конец.

Загрейте олиото и запържете месото от всички страни, колкото да се запечата, за да остане сочно по време на печене.

Изпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност. Поднесете го с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 6
4 5
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Стела Григорова
Прекрасна рецепта! Получи се страшно вкусно, сочно и... нямам думи!!! Благодаря Ви!
2
0
Любка
Любка
11.01.2014 18:47
Разкошна рецепта! Благодаря ви! Ние добавихме картофки при печенето и стана чудесно!!!
2
2

Виж всички коментари или напиши такъв