Пилешки дробчета на фурна с лук и пресен чесън

23/05/2018
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф109711315162
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо680
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре пилешките дробчета.

В тава поставяме олио и прибавяме нарязания на полумесеци лук и на ситно перата от чесъна.

В купичка поставяме брашното и пикантината, като разбъркваме добре.

Овалваме пилешките дробчета и подреждаме върху лука и чесъна.

Отгоре посипваме със зехтина и сипваме 1/2 ч.ч вода.

Поставяме във фурната и печем до готовност.

При поднасяне поръсваме с нарязания на ситно магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар