неделя, 7 февруари

Агнешка супа

От ВиолетаНовак 19/10/2010
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-5
Изпрати Агнешка супа
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо12 160
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата35
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5.0 от 5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 400 гр.
  • картофи - 2 бр.
  • домати - 2 бр.
  • зелен лук - 3 стръка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • магданоз - корени 2 бр.
  • черен пипер - 10 зърна
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Агнешка супа

Месото се нарязва и се залива с 2 л. студена вода. Вари се, докато омекне. Прибавят се сол, черният пипер, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.

Накрая се прибавят нарязаните домати. Супата се досварява и се сервира наръсена със ситно нарязания магданоз.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
5.0 от 5 Гласа

Отзиви (1)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
0
0
Отговор
дека

2010-11-12, Оценка 4.0 от 5 за Агнешка супа

Агнешка супa без джоджьн, не е супа.

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и уникална рецепта за Агнешка супа. Не намерихте това което търсите? Виж останалите рецепти за Агнешка супа. Избрани рецепти от нашенската и чужда кухня. Препоръки как се приготвя Агнешка супа в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество рецепти, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.