Агнешка супа

19/10/2010
от ВиолетаНовак
"Агнешка супичка, която сгрява душата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 289
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се залива с 2 л. студена вода. Вари се, докато омекне. Прибавят се сол, черният пипер, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.

Накрая се прибавят нарязаните домати. Супата се досварява и се сервира наръсена със ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Йорданка
Йорданка
28.02.2016 17:52
съгласна съм -джоджена е основна подправка при агнешкото
0
0
дека
дека
12.11.2010 12:55
Агнешка супa без джоджьн, не е супа.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти