Агнешка супа

от ВиолетаНовак
19/10/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо13 805
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 400 гр.
  • картофи - 2 бр.
  • домати - 2 бр.
  • зелен лук - 3 стръка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • магданоз - корени 2 бр.
  • черен пипер - 10 зърна

Приготвяне на Агнешка супа

Месото се нарязва и се залива с 2 л. студена вода. Вари се, докато омекне. Прибавят се сол, черният пипер, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.

Накрая се прибавят нарязаните домати. Супата се досварява и се сервира наръсена със ситно нарязания магданоз.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка
28.02.2016 17:52
съгласна съм -джоджена е основна подправка при агнешкото
0
0
дека
12.11.2010 12:55
Агнешка супa без джоджьн, не е супа.
1
0

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с