петък, 24 октомври

Агнешка супа

Публикувана от:
Видяно: 10 045 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Чорби
Рецепта за Агнешка супа
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 400 гр.
  • картофи - 2 бр.
  • домати - 2 бр.
  • зелен лук - 3 стръка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • магданоз - корени 2 бр.
  • черен пипер - 10 зърна

Приготвяне на Агнешка супа

Месото се нарязва и се залива с 2 л. студена вода. Вари се, докато омекне. Прибавят се сол, черният пипер, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.

Накрая се прибавят нарязаните домати. Супата се досварява и се сервира наръсена със ситно нарязания магданоз.

5.0 от 5 Гласа

Отзиви (1)

  • 0
    0
    Отговор
    дека

    2010-11-12, Оценка 4 от 5 за Агнешка супа

    Агнешка супa без джоджьн, не е супа.

Домашна и уникална рецепта за Агнешка супа. Не намерихте това което търсите? Виж останалите рецепти за Агнешка супа. Избрани рецепти от нашенската и чужда кухня. Препоръки как се приготвя Агнешка супа в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество рецепти, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.