Агнешка супа

19/10/2010
от ВиолетаНовак
"Агнешка супичка, която сгрява душата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 593
  • Преглеждания за месеца245
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо – 400 гр.
  • картофи – 2 бр.
  • домати – 2 бр.
  • зелен лук – 3 стръка
  • магданоз – 1/2 връзка
  • магданоз – корени 2 бр.
  • черен пипер – 10 зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се залива с 2 л. студена вода. Вари се, докато омекне. Прибавят се сол, черният пипер, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук.

Накрая се прибавят нарязаните домати. Супата се досварява и се сервира наръсена със ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Йорданка
Йорданка
28.02.2016 17:52
съгласна съм -джоджена е основна подправка при агнешкото
1
0
дека
дека
12.11.2010 12:55
Агнешка супa без джоджьн, не е супа.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв