Хрупкави пурички с дебърцини и кашкавал

24/05/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1357137513844
"Пушенето е вредно, но хрупкави пурички с дебърцини ви разрешаваме да похапвате по всяко време на денонощието "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо826
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дебърцините на тънки ленти, а кашкавала нарежете на дълги и тънки парчета.

Отворете пакета с корите и внимателно разгънете едно навито рулце, но не изцяло. Сложете парче колбас, парче кашкавал и завийте отново.

Така оформете всички рулца, а ако желаете половината изпържете така, както са. Те имат сирене и могат директно да се пържат.

Изпържете ги до златисто и консумирайте топли. Уникални са на вкус!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Chokolate heart
Chokolate heart
25.05.2018 23:06
Има такива кори специално за приготвяне на тези банички
0
0
Ваня Георгиева
Разбира се, че има такива триъгълни кори с тях имам друга рецепта.
1
0
Chokolate heart
Chokolate heart
25.05.2018 23:05
Това не са кори Това са готови банички
0
0
Chokolate heart
Chokolate heart
25.05.2018 23:17
Ще се опита със сигурност
0
0
Ваня Георгиева
Аз не съм казала че са само кори, в описанието съм написала че имат сирене и могат и така да се пържат. Но сиренето в тях почти не се усеща затова с дебърцини и кашкавал направих вкуса уникален. Опитайте!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!