Свински език в тенджера под налягане

01/06/2018
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф110311315172
"Страхотно мезе за приятели, лесно приготвено в тенджера под налягане "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца258
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре езика и го поставяме в тенджерата под налягане. Сипваме 2 литра вода и оставяме да заври.

Отваряме тенджерата, прецеждаме бульона и добавяме главите лука цели, корените магданоз, целината, дафиновия лист и черния пипер. Прибавяме и солта.

Затваряме тенджерата и слагаме отново на котлона на силен огън. След като започне да “съска”, намаляваме котлона и варим 40 минути. След като е готов го нарязваме на филийки.

Подреждаме в чиния поръсваме с шарената сол и поднасяме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар