Неустоими аранчини - вкус от Италия

03/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо148
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се измива.

В загрятото масло (2 с.л.) се добавят нарязаните на дребно лук и чесън. След като омекнат, се добавя виното. След като течността се абсорбира, се добавя една чаена чаша вода, абсорбира се и така се добавят още 2 чаени чаши вода. Овкусява се със сол и черен пипер на вкус. Добавя се останалото масло.

Оризът се оставя да изстине. Моцарелата се реже на кубчета. От ориза се оформят топки, като в тях се добавя моцарелата.

В отделни купички се подготвят яйца, брашно и галета. Овалвам се в брашно-яйце-галета, поставят се в тава с хартия за печене и се пекат на 180 градуса за около 20 Мин. или докато придобият златист цвят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар