Постна яхния от тиквички

05/06/2018
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф109211315072
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо511
  • Преглеждания за месеца510
  • Преглеждания за седмицата106
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме тиквичката, като режем и отстраняваме от двете страни ненужното.

Нарязваме на колелца, а след това на четвъртинки тиквичките .

Лука нарязваме на ситно и в тенджерата с олио поставяме да запържим за кратко.

Към лука поставяме и тиквичките, като разбъркваме добре.

Оставяме така за около 2-3 минути и след това прибавяме домашната подправките.

Сипваме вода до закриване на тиквичките и оставяме така да ври, докато омекнат самите тиквички.

В съд поставяме брашното и прибавяме малко вода, за да се получи кашичка.

Изключваме готовата яхния от тиквички добавяме брашнената кашичка, разбъркваме и отново поставяме на котлона за 2-3 минути.

Поднасяме с нарязан на ситно копър.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар