Пилешки дробчета и сърца със зелен лук

09/06/2018
Марияна
отМариянаМастър Шеф6602565843
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме лука. Режем лука на дребно. Режем магданоза на ситно.

Почистваме сърцата и дробчетата. Измиваме със студена вода дробчетата и сърцата. Отцеждаме ги.

В дълбок тиган или тенджерка слагаме олиото да се сгорещи. Поръсваме дробчетата и сърцата със сол и черен пипер на вкус. В горещото олио ги слагаме и ги запържваме. Добавяме лука.

Разбъркваме внимателно, като ги обръщаме за да се запържат от всякъде.

Наливаме бирата и оставяме да се готвят захлупени с капак. Поръсваме малко чубрица. Разбъркваме при необходимост.

Намаляме котлона. Към края на готвенето добавяме към течността в тигана брашното и разбъркваме. Добавяме магданоза.

Разбъркваме внимателно. Вече готови сервираме още топли.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар