Пилешки дробчета и сърца със зелен лук

09/06/2018
Марияна
отМариянаМастър Шеф6692585885
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо640
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме лука. Режем лука на дребно. Режем магданоза на ситно.

Почистваме сърцата и дробчетата. Измиваме със студена вода дробчетата и сърцата. Отцеждаме ги.

В дълбок тиган или тенджерка слагаме олиото да се сгорещи. Поръсваме дробчетата и сърцата със сол и черен пипер на вкус. В горещото олио ги слагаме и ги запържваме. Добавяме лука.

Разбъркваме внимателно, като ги обръщаме за да се запържат от всякъде.

Наливаме бирата и оставяме да се готвят захлупени с капак. Поръсваме малко чубрица. Разбъркваме при необходимост.

Намаляме котлона. Към края на готвенето добавяме към течността в тигана брашното и разбъркваме. Добавяме магданоза.

Разбъркваме внимателно. Вече готови сервираме още топли.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!