Задушени гъби с лук и масло

09/06/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1347136513674
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца180
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете гъбите, ако са малки, само ги измийте, без да ги белите.

Нарежете ги на ивици, лука нарежете на ситно или както вие предпочитате. В дълбок тиган с капак сложете маслото да се разтопи, след което сипете гъбите и две три лъжици вода.

Разбъркайте и след като си пуснат сок, поръсете с подправката, джоджена, покрийте с капака и оставете да се задушават.

След като останат на мазнина, сипете лука, разбъркайте и оставете за още 5 минути.

Преди да изключите котлона, поръсете със червен пипер.

Сервирайте топли.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар