Пържоли със сметана и гъби в йенско стъкло

12/06/2018
Петя
отПетяПомощник Готвач7511124
"В сметанов сос с топено сирене пържолите се чувстват като в Рая "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо685
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе го режете, така че да станат пържоли да приличат на пеперуда и го овкусявате с пипер меланж, соев сос и ги оставяте за около час.

После в йенска тенджера редите пържолата, след това гъби, топено сирене и така, докато свършат пържолките.

Отгоре завършвате с гъби и слагате картофите, които сме обелили и нарязваме на шайби.

Добавяме и сметана и похлупваме и печем във фурна, която е загрята предварително, до готовност.

Бон Апетит!подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!