Свинско с мед и соев сос

12/06/2018
Таня
отТаняМастър Шеф129013818203
"Мед и соев сос - двете тайни съставки за приготвянето на най-крехкото свинско месо "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 068
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • домашен кетчуп - 3 с.л.
  • мед - 3 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • чесън - 2 скилидки, пресован
  • пържоли - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа поставяме кетчупа, меда, соевия сос, чесъна и ги смесваме добре.
Загряваме фурната до 180 градуса.

В тиган нагряваме олио и запичаме пържолите, които предварително сме подправили, със сол и черен пипер.

Готовите запечени пържоли поставяме в тавичка заедно с отделилия се сос.

Преди да поставим в тавата, ги намазваме с медената смес и поставяме във фурната да се изпекат.

Поднасяме ги топли с част от соса.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!