Селска Манджа с Яйца

13/06/2018
Таня
отТаняМастър Шеф118712416333
"Оставете фуа гра на гурманите, на нас ни дайте най-вкусната селска манджа с яйца и не ни търсете повече "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 287
  • Преглеждания за месеца917
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрята мазнина запържваме 1-2 глави лук, нарязан на ситно, до златисто. След него слагаме някакъв колбас, нарязан на жулиени.

Когато и колбасът започне да си променя цвета слагаме 1 с.л. брашно и 1 ч.л. червен пипер.

Веднага след тях изсипваме 1 буркан с консервирани домати и прибавяме изчистените чушки и нарязани на ленти. Оставяме така докато се сгъсти сосът.

Чукваме по 2 яйца за порция и спираме котлона. Оставяме яденето захлупено с капак на котлона.

Самите яйца остават рохки, ако искаме да са стегнати оставяме още 2-3 минути.

При сервиране поръсваме с чубрица и магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар