Безглутенов Блат за Торта

14/06/2018
Ади А.
отАди А.Помощник Готвач865185
"Специално предложение за онези почитатели на тортите, които страдат от глутенова непоносимост "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо641
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг.

Жълтъците смесваме със захарта и лимонената киселина и ги разбиваме на пухкав крем.

Добавяме какаото, смлените орехи, ванилията и бакплувера и разбъркваме. Постепенно на малки порции добавяме и разбитите белтъци и разбъркваме.

Изсипваме сместа в тавичка, постлана с намаслена хартия за печене и печем на 200 градуса за 20 минути.

Оставяме блата да се охлади преди да го използваме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!