Пиле с ориз Джамбалая

14/06/2018
Владка Панайотова
отВладка ПанайотоваПомощник Готвач13441
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се до зачервяване нарязаната на колелца наденица. След това се прибавят нарязаните лук, пилешко месо, пиперки, чесън, печурки и ориз.

Когато всичко се запържи се разрежда с вода и се добавя бульонът и водата и се добавя сол.

Накрая се добавя нарязаната на кубчета шунка и се подправя със сос Уорчестър, лютия пипер, мащерката и черен пипер.

Когато изври водата ястието е готово.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!