Хлебен пудинг с бърбън сос

14/06/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на по-едро хляб се залива с прясното мляко и се оставя да омекне. Разбиват се яйцата и захарта. При непрекъснато бъркане се добавя разтопеното краве масло и ванилията.

Тази смес се добавя към омекналия хляб и се разбърква добре. Добавят се и стафидите и се разбърква много добре. Изсипва се в намаслена с краве масло йенска тавичка и се пече в умерена фурна.

За соса - разбиват се размекнатото краве масло и захарта. Добавя се сметаната и се разбива много добре до изчезване на всички бучки на маслото.

Ароматизира се с ванилията и бърбъна. Пудингът се сервира полят със сос Бърбън.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар