Свежа салата с пъдпъдъчи яйца

17/06/2018
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"Класика - любимата свежа салата, разнообразена с няколко пъдпъдъчи яйца "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо202
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се нарязват на кубчета. Краставицата се обелва от кората и се нарязва на парчета.

Пъдпъдъчите яйца се сваряват и след това обелват от черупката им. Кашкавала се настъргва. Лука и магданоза се нарязват на ситно.

В подходящи чинии се разпределят доматите краставиците, лукът и магданозът и се разбъркват, за да се разпръснат продуктите равномерно.

Настърганият кашкавал се поставя върху зеленчуците и след това се прибавят яйцата, като се разрязват на две половинки и се поставят върху кашкавала.

По желание към всяка порция се добавят люти чушки. Преди консумация се овкусяват салатите със сол, оцет и олио.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар