Невероятна Орехова Торта с Маскарпоне

21/06/2018
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"Ще се изненадате приятно колко лесно се прави тази невероятна Орехова торта с Маскарпоне "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо868
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата46
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтопява. Яйцата се разбиват със захарта до пухкава пяна в купа. Към тях се прибавя какаото, бакпулверът и брашното. Последно се добавят и орехите, предварително смлени.

Пече се блат в предварително загрята фурна до 170°C за около 30 минути.

След като изстине блатът, се изважда от формата и се разрязва на 3 блата.

За крема:
Пудингът се приготвя по указанието на пакетчето с прясното мляко и захарта. След като е готов вече, пудингът се смесва с крема сиренето и се разбърква до хомогенна смес.

В тортена чиния се поставя първият блат, върху него крем, след това отново крем и така нататък, като завършваме тортата с крем.

Отгоре поръсваме обилно с настъргани орехи.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Яница Николова
Чудесна!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв