Бързо и вкусно гювече на тиган

22/06/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваПомощник Готвач304400262
"Знаете ли как се приготвя гювече, но не във фурна, а на тиган - вече знаете "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 966
  • Преглеждания за месеца180
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • домати - 1 бр., пресен
  • краве масло - 1 малка бучка
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • кашкавал - около 50 - 60 г
  • подправки - по избор
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • луканка - няколко парчета или шунка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тигана или малка тенджера с незалепващо покритие се разтопява маслото.

Нареждат се кръгчета домат, посоляват се, кашкавал, луканката и се чукват яйцата, подправки.

Захлупва се с капак и се готви на слаб котлон за около 5 минути.

Сервира се топло.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!