Кремсупа от тиквички с прясно мляко

24/06/2018
Галя Николова
отГаля НиколоваЧирак561
"Знаете ли, че тази кремсупа е най-вкусна със свежи тиквички, набрани директно от градината "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо324
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се обелват и нарязват на кубчета заедно с моркова. Слагат се в тенджера да се варят в подсолена вода.

След като се сварят, се оцеждат, добавя се чесънът и се пасират добре.

Супата се разрежда се с малко от водата, в която са врели тиквичките. Добавя се горещото прясно мляко, кравето масло и черният пипер.

В тиган запържваме хляба, нарязан на кубчета, в малко краве масло, черен пипер и чесън на прах.

Крутоните се добавят, преди да се сервира кремсупата.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Величка Щърбанова
Много ми е вкусна тази кремсупичка с мнооого копър!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв