Печен Кефал

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Печен Кефал1 / 2
26/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • кефал - 1 кг
  • магданоз - 1/2 връзка
  • зехтин - 6 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я измиваме добре.

Посоляваме я и прибираме в хладилника за около 20 минути.

През това време си нарязваме магданоза на ситно и след като си е поела солта, я пълним с магданоза.

Намазваме със зехтина, поръсваме със черния пипер и увиваме в хартия за печене, която предварително сме омаслили.

Поставяме във фурната и печем за около 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: