Бързи Чеснови Питки на Тиган

27/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 799
  • Преглеждания за месеца714
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява. Чесънът се наситнява. Друг вариант е да втриете рендосан скилидки чесън със сол с вилицата и да го добавите при брашното.

От изброените продукти се омесва меко тесто, което не трябва да лепи по пръстите. Покрива се с кърпа и се оставя да втаса 30 минути.

От вече втасалото тесто върху набрашнен плот се оформят 8 топки, които се разточва по големина на тигана, в който ще се приготвят хлебчетата.

Тиганът трябва да е с незалепващо покритие и се намазва със зехтин. Пекат се до зачервяване.

Бързите ви чеснови питки са готови и може да им се насладите с каквото пожелаете, а може направо да си ги похапнете.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

justsavage
justsavage
15.07.2018 22:56
Super
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв