Пилешка супа с грах

19/10/2010
Дани
отДаниНовак
"Сгряваща сърцето и душата супа, която ще приготвите за по-малко от 30 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 801
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на ситно.

Измийте пилешкото филе и го оформете на ивички. В тенджера сгорещете олиото и запържете в него месото до златисто. Добавете лука и след 3 - 4 мин. залейте с горещия бульон. Поръсете с куркумата и разбъркайте. Похлупете съда и варете 18 мин. Добавете граха и гответе още 3 - 4 мин. Поръсете леко със сол. Сипете фидето и варете докато стане готово.

Супата се поднася с поръсен магданоз и препечени филийки бял хляб.
подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар