Лучена Манджа с Наденица

27/06/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо534
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука от люспите и го нарежете на ситно.

Загрейте олиото в съд за готвене и сложете лука. Добавете ситно нарязаните чушки без семенната част. Задушете зеленчуците до омекване.

Сложете наденичките и при непрекъснато бъркане гответе до златист загар.

Прибавете червения пипер и доматеното пюре. Разбъркайте ястието и добавете около 3 ч.ч. топла вода.

Гответе на бавен огън, като разбърквате до извирането на част от водата. Добавете солта и захарта.

Разбъркайте брашното с малка част вода до получаването на кашичка.

Излейте кашичката на тънка струйка при непрекъснато бъркане до сгъстяването на ястието.

Овкусете с джоджен и магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!