Пиле със зеле в тенджера под налягане

28/06/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зеле - 1 бр., по - голямо
  • домат - 2 бр.
  • сол
  • червен пипер - на вкус
  • пилешки бутчета - 2 - 3 бр. с част от гърба
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва и се посолява, добавят се рендосаните домати и се разбърква добре.

Бутчетата се измиват много старателно и се разделят на две части.

Зелето се поставя в тенджерата под налягане, добавяме и бутчетата, червения пипер и 1 1/2 водна чаша вода, тъй като зелето също ще пусне вода.

Готви се на умерен огън до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар