Шоколадов кейк Руен

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Шоколадов кейк Руен1 / 2
06/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
10
"Търсим си компания, с която да споделим този шоколадов кейк Руен. Свободни ли сте"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 - 5 броя
  • масло - с теглото на яйцата
  • брашно - с теглото на яйцата
  • шоколад - 100 г разтопен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре мекото масло със захарта. Добавяйте яйцата едно по едно цели и разбивайте.

Разтопете шоколада с малко водичка, охладете го и го разбийте към сместа. Постепенно изсипете и брашното, като хомогенизирате сместа.

Сипете сместа в подмазнена и набрашнена тава или форма и сложете шоколадовия кейк Руен да се изпече до готовност в умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Силвана
Силвана
Добра идея, ужасно обяснение ! Нямам думи....
18.08.2013 19:46
2
Дани
Дани
РОРО, Още чакаме за количеството на захарта и освен това набухвател няма ли. Само яйцата ли ще свършат тази работа?
20.04.2013 10:24
1
emilia
emilia
Какво означава „с теглото на яѝцата“ с черупките или без?А захарта която се“разбива добре с мекото масло“ колко е?
20.04.2013 09:20
1
Румяна
Румяна
Докога пропуски и грешки.Моля ви се проверявайте си рецептите и тогава ги споделяйте.Вече трета ли, четвърта ли рецепта с гадаене.Ами че едно яйце тежи горе-долу 50-60г.и не знам какъв кекс ще излезе.
19.04.2013 18:20
даниела
даниела
и все пак колко е грамажа на продуктите и къде е захарта?
19.04.2013 16:08
Поли Гетова
Поли Гетова
А захарта, и тя ли е с теглото на яйцата?
19.04.2013 15:47