Тутманик по овчарски

Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
06/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 812
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбийте 3 от яйцата с кисело мляко, в което предварително сте разтворили содата. Добавете олиото, а след това сиренето и брашното.

Полученото средно твърдо тесто разстелете в намаслена тавичка и намажете с разбитото четвърто яйце. Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Най-популярните рецепти от категорията