Тутманик по овчарски

06/02/2013
Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
"Дали тайната на дълголетието не е скрита в простата, но вкусна храна?"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 858
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбийте 3 от яйцата с кисело мляко, в което предварително сте разтворили содата. Добавете олиото, а след това сиренето и брашното.

Полученото средно твърдо тесто разстелете в намаслена тавичка и намажете с разбитото четвърто яйце. Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар