петък, 12 февруари

Тутманик по овчарски

От Дебелата БертаМастър Шеф / Автор06/02/2013
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции10
Изпрати Тутманик по овчарски
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо10 532
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Продукти

  • брашно - 500 г
  • яйца - 4 броя
  • олио - 200 мл
  • сирене - 200 г натрошено
  • кисело мляко - 200 г
  • сода - 1 ч.л. бикарбонат
  • масло - краве, за намазване
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Тутманик по овчарски

Разбийте 3 от яйцата с кисело мляко, в което предварително сте разтворили содата. Добавете олиото, а след това сиренето и брашното.

Полученото средно твърдо тесто разстелете в намаслена тавичка и намажете с разбитото четвърто яйце. Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
4.3 от 8 Гласа

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Още от категориите

Още рецепти с

Вкусна и оригинална рецепта за Тутманик по овчарски. Намери ли това, което търсиш? Прелисти другите ни категории за Тутманик по овчарски. Вкусни рецепти от местната и интернационална кухня. Съвети как да приготвим Тутманик по овчарски в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с хиляди ястия, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.