Тази рецепта коментираха

Анонимен
sheni
sheni
Аз винаги слагам ванилията, когато разбивам яйцата.Но мисля, че няма голямо значение кога ще се сложи,ванилията е за аромат.Не се притеснявайте ,ако тестото стане малко гъстичко от плодовете всичко ще е ок ;)
06.08.2013 20:05
sheni
sheni
Ето подобна рецепта:2 яйца,1 и половина чаена чаша захар,1.ч.ч.олио(аз слагам малко повече от половин чаша),1 равна чаена лъжица сода бикарбонат,2ч.ч.брашно,1бр.ванилия,2-3 банана нарязани на кубчета,по желание орехи.Яйцата се разбиват със захарта да стане пухкав крем.прибавя се олиото и се разбива още малко.Прибавя се брашното със содата и се разбърква внимателно с лъжица.Накрая добавяме бананите и орехите.Изсипва се в намаслена и поръсена с брашно тава.Пече се на умерена фурна.Проверявате с клечка за зъби.Този сладкиш може да се приготви и с ябълки,круши.
02.08.2013 14:23
11
3
диди
диди
Без бакпулвер няма да стане!
02.08.2013 07:35
1