Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Всичкият сироп се слага,а лимонов сок се слага за да не се захароса, ако искате може вместо лимон половин чаена лъжичка лимонена киселина.
13.04.2024 23:15
Анонимен
Анонимен
А всичкият сироп ли изсипвате върху баклавата?
06.01.2024 21:15
Анонимен
Анонимен
Какво означава в.ч
31.12.2023 16:01
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта, само лимона бих заменила с портокал. Но това е въпрос на вкус - с лимон ми нагарча всякаш и на моменти се замислям дали нещо не се е развалила :) . А за почитателите на по ароматни, както е спомента вече канела в орехите и карамфил в сиропа.
08.12.2023 14:56
1
Анонимен
Анонимен
Направих я вчера и направо изби рибата, страхотна рецепта и супер лесна, аз сложих канела в орехите и ще бутна карамфил в сиропа другия път за аромат. Много съм впечатлена защото за пръв път правя баклава и е направо като купешката, божествена!
01.02.2023 07:14
3
1
Анонимен
Анонимен
Става страхотна баклава! Аз добавих към сиропа накрая и настъргани корички от портокал и лимон за аромат.
26.12.2022 17:48
3
1
Баш Майстора
Баш Майстора
Много сполучлива рецепта поздравления
24.03.2022 20:26
4
2
Анонимен
Анонимен
А какво означава съкратеното в.ч ?
18.12.2023 14:33
Н.Акифова
Н.Акифова
Благодаря !!!
24.03.2022 21:23