Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
С количеството марината,което се получава залях 3кг рибки. След като ми остана марината и не исках да я изхвърлям прецених,че ще стигне за още два буркана в моя случай,което отговаряше на около 800гр чушки,но аз купих още един кг и ми стигна точно.Остснаха ми 5 чушлета.Сложих 1 и 1/2 суп лъжици сол.
16.10.2022 11:33
19
9
Анонимен
Анонимен
Това е любимата ни рецепта за рибки. Няма такъв вкус, уникален. Правя в количества и все не са достатъчни. Опитайте, няма да съжалявате. Благодаря на авторката за споделената рецепта. Пробвала съм много рецепти, но тази е ммммм, ох окапах се ?
15.07.2022 11:31
9
4
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
На дъното на всеки буркан слагам 5с.л.оцет+1 с.л.равна сол +11/2с.л.захар.С препечените горещи чушки пълня буркана.Запечатвам с капачката и обръщам. 5 дена ги обръщам и са готови
04.08.2023 12:56
31
4
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Doliva li se Voda?
10.08.2022 12:32
3
3
Анонимен
Анонимен
Захар 1 килограм???
31.08.2022 18:47
3
2
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Не откривам рецептата
01.09.2021 16:19
1
1
Анонимен
Анонимен
Пропорцията оцет/захар за много люти рибки ли е подходяща или няма значение ако са леко люти.Понеже знам,че оцета и захарта убиват лютивината и дали ще е добре за леко люти чушлета?
04.10.2022 12:56
4
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Опитайте тази пропорция за соса и ще останете очаровани от вкуса като цяло на рибките. Когато я направих за първи път се влюбихме в тази рецепта. Опитайте! :)
21.08.2019 23:34
14
1
Анонимен
Анонимен
Бладарна съм на Авторката, много добре се получи!
17.08.2023 18:22
2
1
Анонимен
Анонимен
Чета всички коментари и рецептата и не ми става ясно как едно към едно тоест литър оцет и килограм захар така ли да разбирам и вода не видях никъде дали се слага и колко!???Моля някой който е правил рецептата да одговори ще съм много бларгодарен
28.09.2023 19:28
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Руми
Руми
Уникални ми се получиха. Благодаря ❤️
28.08.2022 11:39
1
Анонимен
Анонимен
Немога да определя солта
05.10.2022 20:58
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Госпожо или господин.Отворете по нагоре необходими продукти и начин на приготвяне.Това е рецептата.
05.09.2021 18:45
6
Людмила
Людмила
Любимо люто! Рецептата е много добра!
28.08.2022 16:05
6
Анонимен
Анонимен
Стерилизирам си бурканчетата само за затваряне на капачката и - шапка на тояга - в момента ядем чушленца от 2020 год.
10.10.2022 20:47
8