Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мими
Мими
Мога да добавя ,един дресинг за салата от миди,който е характерен за Испания!Една печена червена чушка,една зелена чушка,червен лук,оцет/може и сок от лимон/зехтин,магданоз.Всички тези продукти се смилат и се заливат мидите!Има страхотен вкус!Пробвайте!
27.12.2013 12:28
11
2
Покчо Покемонов
Покчо Покемонов
Две груби грешки - мидите не се варят във вода защото те са пълни с морска от което се получва уникалния им натурален сос, а за магданоза просто мога да кажа, че е тотална катастрофа.
17.06.2018 21:41
3
Аз
Аз
Вместо магданоза може да пробвате със ситно накълцан леущян .. и малко уни сос..
22.03.2014 15:20
4