Тази рецепта коментираха

Анонимен
Виолета
Виолета
Престанете с тези измислени рецепти!
05.10.2015 10:05
5
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Филийките може да се пържат в маслото, след като им се добави и малко олио, защото иначе загаря маслото. Сместа се приготвя от всички съставки, след като се смесят се топи хляба и се пържи.
19.10.2016 12:51
5
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Маслото не е подходящо за пържене,защото температурата му на горене е мнофо ниска и на първите две филии то вече ще е замирисало на изгоряло...диста странна рецепта,не съм я правила.Аз ги потапям само в яйца и ги пържа в олио и след това захаросвам или оставям така за солени.
16.01.2016 17:50
4
Колева
Колева
Нали трябва да се потапят в прясното мляко филиите и после в яйцата,а в рецептата пише да се смесват.Аз ли не разбрах?
14.03.2015 11:09
2
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Рецептата е писана без грам мозък ?
23.03.2023 09:32